Seri Wajah Antioksidan : Habbatus Sauda, Lada Hitam, Peppermint, Halia dan Kulit Kayu Manis

Seri Wajah Antioksidan
Habbatus Sauda, Lada Hitam, Peppermint, Halia dan Kulit Kayu ManisTEKNOLOGI ELEKTRON

Fakta saintifik tidak lagi dapat menolak bahawa teknologi elektron adalah diperlukan bagi mengimbangi tenaga hayat sel. Sebenarnya sel-sel menyerap sesama sendiri kerana mengalami ketempangan elektron untuk memegang kukuh binaan molekul oksigen. Keadaan ini menyebabkan berlakunya rompakan untuk mendapatkan elektron bagi menstabilkan aktiviti sel tetapi boleh menimbulkan masalah kerana electron semakin berkurangan. Elektron seumpama nadi yang perlu ada di sekeliling atom-atom oksigen untuk meneruskan kehidupan.

Walaupun satu ketika dahulu nutrien-nutrien antioksidan boleh memainkan peranan yang amat besar dalam mencegah beberapa penyakit yang berkaitan sel-sel darah.

Tetapi nutrien yang paling efektif bertindak ajaib iaitu Habbatus Sauda (Black seed) didapati lebih aktif berkali-kali lebih hebat apabila dirakamkan dengan gelombang elektron. Habbatus Sauda diberi

Kemaskini :


Seri Wajah Antioksidan
RM52

pasangan dengan bunga Saffron sebagai kombinasi yang paling ideal khususnya untuk kaum wanita yang dapat berkongsi formula bagi mencapai tujuan dan faedah yang tersendiri.

Antioksidan yang dirumus dalam bentuk minyak esensial pelbagai herba adalah lebih efektif untuk bertindak merangsang enzim-enzim di bahagian pencernaan. Bagi mereka yang terlalu gemuk antioksidan yang bersifat membakar lemak amat membantu di dalam mengurangkan badan yang berlebihan.

Bagi yang terlalu kurus pula adalah tidak digalakkan kerana ia tidak membantu untuk membentuk otot malah akan semakin kurus
.

ANTIOKSIDAN YANG BERKESAN

Antioksidan mesti dapat menyingkirkan gas di dalam perut dengan cepat.
Dapat meningkatkan selera makan
Dapat membakar lemak di bahagian kedutan jika disapu pada permukaan kulit yang bermasalah
Dapat merawat semula penyakit yang berpunca daripada alahan-alahan pemakanan yang tidak disedari yang sebenarnya sangat mengancam kesihatan individu.
Antioksidan dapat mengatasi kesan-kesan gastrik apabila perut kosong jika lewat mengambil makanan.
Mampu menukar dengan cepat segala makanan yang dimakan menjadi zat-zat yang diperlukan tubuh dan kita akan terelak daripada berbagai penyakit yang berpunca daripada kekurangan zat-zat tertentu.
Antioksidan dapat meningkatkan kadar hormon bagi berat badan yang merosot akibat tubuh menjadi seumpama tanah yang tidak dibaja dan ini amat mempengaruhi bahagian reproduktif lelaki dan wanita. Atau berat badan yang meningkat secara keterlaluan bagi wanita selepas bersalin kerana kadar hormon kesuburan begitu teruja ketika ibu-ibu mengambil makanan yang berlebihan semasa mengandungkan bayi mereka.

Kaum ibu amat ditekankan mengambil makanan yang terlalu banyak zat secara berlebihan namun akhirnya sisa-sisa makanan memberi kesan toksik yang menghodohkan beberapa bahagian tubuh.


Cara Penggunaan:

Ambil beberapa titik dan letakkan pada lidah sebelum dan selepas makan. Boleh juga dimasukkan beberapa titik ke dalam air sejuk.
Boleh dijadikan amalan 3 hingga 5 kali sehari untuk menjaga berat badan dan merawat sistem penghadaman.
Antioksidan dan sistem penghadaman amat berkait rapat di antara satu sama lain. Sesuai dengan pepatah perut adalah tempat tersembunyi yang boleh mewujudkan berbagai jenis penyakit.


Gelombang Elektron

Frekuensi potensi rakaman energi gelombang elektron sebenarnya akan memberi kepantasan kepada seluruh sistem tubuh kita yang bekerja melalui aliran darah.

Rakaman tenaga dalam kelajuan gelombang terpantas ini tidak akan memberi ruang masa kepada segala jenis bakteria untuk menjadi lebih pantas daripadanya.

Teori ini amat meyakinkan kerana bakteria tidak mampu memintas, menceroboh atau melalukan sebarang keganasan di dalam sel-sel darah kita.

Rakaman gelombang dalam frekuensi elektron ini akan membina keimunan yang paling semula jadi malah akan menjadi penentang kepada virus-virus yang luar biasa daripada keturunan streps yang berbahaya. Tambahan pula generasi akan datang mempunyai sistem keimunan yang sangat rapuh sehingga ubatan antibiotik tidak lagi berkesan malah dengan mudah ditentang oleh bakteria.

Kuman-kuman pada hari ini semakin digeruni seperti virus SARS yang menyaksikan satu kemunculan mikroorganisma ( SUPER KUMAN ) yang luar biasa berbisa dan ganas.

Frekuensi elektron dengan kepantasan masa melalui kaedah rakaman gelombang bunyi akan menggetarkan ubat-ubat lebih aktif untuk menentang Super Kuman .

Makrofaj (sel di antara tisu-tisu) yang aktif dapat dipercepatkan pergerakannya melalui kelajuan yang lebih tinggi menerusi teknologi ini.

Dengan teknologi ini pasukan sel-sel T akan melalui proses kenalpastian diri sendiri dengan pantas dan tiada satu pencerobohan yang dapat berlaku kerana tiada lagi peruntukan masa untuknya mencuba sesuatu di luar kawalannya.

Diet yang buruk seperti mengambil terlalu banyak makanan yang mempunyai lemak tepu yang tinggi hanya akan menyebabkan sel-sel semakin tidak dapat mengawal diri sendiri.

Pengambilan alkohol (arak, wain) sebenarnya telah dikenalpasti sebagai satu tabiat yang buruk kerana ia merupakan minuman yang terlalu banyak kandungan jisim iaitu lebih daripada 1500 jenis.

Jisim-jisim di dalam alkohol ini sebenarnya bertindak sebagai penindas imun dan merangsang radikal bebas yang jahat dan sentiasa menunggu kehadiran jisim-jisim berat ini.


Seri Wajah dan Seri Wajah Antioksidan

Jika Seri Wajah bertindak merawat kerohanian (masa) seseorang, maka Seri Wajah Antioksidan bertindak merawat jasmaniah (jisim/fizikal) seseorang.

Gabungan 5 jenis minyak esensial herba seperti Habbatus Sauda, Black Pepper, Peppermint, Ginger dan Kulit Kayu Manis amat sesuai kepada diet antioksidan masyarakat Asia. Antioksidan dalam bentuk cecair ini dirakam dengan teknologi elektron dapat menentang radikal bebas yang menguasai bahagian usus dan menghalang usus membersihkan lebihan gas dan asid yang bersifat toksid malah akhirnya membentuk radikal bebas yang merbahaya.

 

Perhatian

  • Elakkan minuman bergas / berkarbonat

  • Elakkan minuman Nescafe

  • Elakkan produk daripada terdedahkan kepada cahaya matahari / haba panas. Sebaiknya simpan di tempat yang gelap.

  • Jauhkan daripada talifon bimbit, televisyen, komputer dan sebarang peralatan elektrik.

  • Gunakan peralatan plastik dan kaca sahaja seperti sudu plastik. Elakkan daripada menggunakan peralatan besi.

Kelebihan Produk Colour Vibration Therapy (CVT)

  • Dipertenagakan dengan gelombang tenaga cahaya nampak iaitu matahari dan bulan melalui bunga-bungaan yang bersih lagi suci mengikut tenaga tubuh manusia. Ini membuatkannya lebih efektif dan kesan yang optima akan dapat dirasai dalam waktu yang singkat.

  • Saiz molekul terkecil bagi memudah proses penyerapan oleh tubuh. Tindakbalas segera akan dapat dirasai.

  • Menggunakan bahan-bahan yang halal lagi suci dan berkualiti tinggi. Ini akan senantiasa memberikan kesan positif untuk kesihatan fizikal, mental, emosi dan spiritual seterusnya mengelakkan daripada komplikasi negatif di masa hadapan.

  • Diformulasikan anak tempatan yang pakar dalam bidang 'Multi-Disiplin Seni Sains Kehidupan Melalui Falsafah Kesihatan' iaitu Prof. Emeritus Dr. Sir. Norhisham Wahab.

Muka Depan | Biodata Pengasas | Apa Itu Aura | CVT Dalam Media | Hidroterapi Ais | HubungiOrder Online

Produk CVT | Formula NW | Fungsi NW | Kombinasi NW | Tindakbalas NW | Kesan Positif NW | Kelulusan KKM
ALGA Shoushma & Harmonise Sexual Treatment
 

Seri Wajah (Aromatherapy Vibration) RM72
(Gabungan Minyak Pati Bunga Dipertenagakan)

Set Alga Shoushma For Men RM223
(Produk Khusus Untuk Lelaki)

Set Alga Shoushma Love Oil RM125
(Produk Khusus Untuk Wanita)

     
     

Tea Tree Cleanser RM50
(Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit)

Emotional Quotient (EQ) RM142
(Kebijaksanaan / Intelligence)
Seri Wajah Antioksidan RM56
(Diet Antioksidan Untuk Masyarakat Asia)
     
     
Garam Booster / Garam NW RM33
(Garam Tinggi Potassium & Rendah Sodium)
Diamond Black Seed RM35
(Bawang Putih + Habbatus Sauda)
Basic Energy (BE) RM138
(Habbatus Sauda + Saffron / Za'faran)
     
     
Brainy Sugar Energy BSE1234Kids RM98.50
(Formula Untuk Pembentukan Sahsiah)
Formula Sinar RM30
(Gabungan Semua Jenis Warna)
Formula Natural Wave RM33
(NW01-NW20)
     
     
Formula SW99 RM60 & NW99 RM33
(Merangkumi 99 Jenis Simptom Penyakit)
Vocal Modulator RM60
(Penceramah, Guru, Penyanyi, Kaunselor dsb)
Vibration Liquid Chlorophyll RM55
(Minuman Klorofil Alfalfa)
     
     

Dengan Mekanisma Magnetik Terkini

Beauty Drink Barly Collagen
Beauty Skin Peppermint Shower Gel
Beauty Skin Rosemary Shower Gel
Jam Ke Kanan / Anti-Clockwise RM1290
(Pengimbang Semulajadi Setiap Detik / Saat)
Set Kolagen RM110 Satu Set Harga Promosi!!
(termsk
RM10 poslaju) (Rawatan Kecantikan Kulit & Kesihatan Tulang / Otot)
Maternity Essential Oil RM99
(Formula Khusus Untuk Ibu Mengandung)
     
     
Set Minyak Kelapa Dara Biovco RM79
(Essential Fatty Acid & Active Vibration Honey)
Cranberry Collagen (Kolagen Kranberi) RM70 (15 Paket) Aroma Tea 7 (Acai Berry) RM52 (20 Paket)
     
 

Order Online

Kos Penghantaran Poslaju Percuma!!
**Bagi setiap pembelian RM99 ke atas.

Muka Depan | Biodata Pengasas | Apa Itu CVT | CVT Dalam Media | Hidroterapi Ais | Hubungi |    Order Online

Produk CVT | Formula NW | Fungsi NW | Kombinasi NW | Tindakbalas NW | Kesan Positif NW | Kelulusan KKM Colour Vibration Therapy (CVT) Malaysia
Email : umar5999@yahoo.com
Hubungi : Umar Bin Misnan
No. H/p : 016-9182523

 


Hak Cipta Terpelihara 1999 - 2012